Return to site

Just follow your joy

Human Design om helemaal je Zelf te zijn.

Human Design, een route naar acceptatie. Acceptatie leidt naar rust, en vanuit rust kun je beter manifesteren, leren en ontdekken. Als je lichaam in een stress reactie verkeerd neemt het ieder prikkel waar en kan het eigenlijk niet verteren. Dit heeft vaak met adem haling te maken. Door te kunnen zakken in het lichaamen diepe rust te ervaren leren we de signalen van het lichaam te begrijpen. Nieuwsgierig en ontvankelijk en onwetend het leven te betreden. 

Human Design is een route naar die acceptatie van zijn. Waarom je zoveel prikkels waarneemt. Hoe jij de beste keuzes voor jou maakt. Welke thema's zou eenmaal in je leven zullen op duiken. En hoe je energie werkt. Hoe manifesteer je en hoe leer jij optimaal?

Ook jouw unieke talenten, krachten en angsten zijn hier zichtbaar. En de conditionering die je voor waar aanman uit je omgeving. Een complex systeem en in the end vrij simpel. You can also just follow your joy.

Het heeft mij doen inzien waar mijn natuurtalent zit. DYou can just followyourjoyat is het kanaal van awareness. Een kanaal dat continu druk ervaart en denkt om de mysterien te begrijpen. De druk zal niet afnemen, het is mijn natuur. De oefening om meer en meer het lichaam te volgen en laten leiden bracht mij een andere stroom van denken of waarnemen eerder, het is een kanaal zijn naar boven natuurlijke energieen. Daarover later een keer meer.

Wat het voor jou laat zien is waarschijnlijk veel herkenning. Zeker als je geen Sacrale energie hebt. Maar altijd op de energie van anderen of de omgeving. Het kan zelfs je lichaam uitputten en voorkomen dat je ziek wordt. Veel projectors (20% van de mensen is een projector) en manifestors (9%) begrijpen ineens hoe hun aura en energie huishouding werkt. Waarom ze voelen wat ze voelen. 

Ook wat je mag loslaten van een ander is. En hoe je je omgeving bewust gebruikt en waarneemt. 

Bovenal hoe maak jij een belangrijke keuzes. Met je hoofd of kun je voelen hoe je lichaam reageert. 

Een reading is een levens investering en een waardevolle toevoeging op je spirituele pad of de weg van persoonlijke groei. Hoe noem jij het? Een route met stappenplan om altijd even op terug te vallen. 

Het begrijpen van je kinderen. Het zien van hun unieke talenten en uitdagingen kan zoveel helderheid en rust geven in je gezin. Kinderen zullen ons dankbaar zijn als we ze zien zoals ze zijn. Dat we ze daarin ondersteunen zodat zij hun gift in de wereld kunnen manifesteren.